جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت نسخه کامپیوتر سیستم‌عامل HarmonyOS هواوی معرفی شد بازی‌های پرفروش پلی استیشن ۵ در آوریل ۲۰۲۵ + فهرست بیل گیتس: هوش مصنوعی در آینده سلامت و آموزش، نقش محوری خواهد داشت تحقیقات جدید: اجداد تی‌رکس از آسیا به آمریکای شمالی مهاجرت کرده‌اند تصاویر لورفته از کنسول دستی ایکس باکس و مایکروسافت ۹۰ اسکرین‌شات جذاب از تریلر جی تی‌ ای ۶ (GTA VI) منوی تنظیمات ویندوز ۱۱ به هوش مصنوعی مجهز می‌شود داستان بازی جی تی‌ ای ۶ (GTA) درباره چیست؟ + اسم شخصیت‌ها مایکروسافت از سرفیس پرو ۱۲ اینچی رونمایی کرد + مشخصات و قیمت بیمار دریافت‌کننده ایمپلنت مغزی نورالینک توانست به لطف این فناوری ویدئو بسازد اتحادیه اروپا «تیک‌تاک» را به دلیل فروش اطلاعات کاربران ۶۰۰ میلیون دلار جریمه کرد تاریخچه اسکایپ، یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های دنیای ارتباطات دیجیتال اسکایپ امروز تعطیل می‌شود + علت و جزئیات مطالعه جدید: خفاش‌ها از صدای قورباغه‌ها، طعمه‌های خوشمزه را از سمی تشخیص می‌دهند بسته‌های تخفیفی رومینگ همراه اول و ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۴ + روش فعالسازی
سرخط خبرها

رابطه میان اپل و ایلان ماسک شکراب شد

  • کد خبر: ۱۳۷۵۴۸
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۶
رابطه میان اپل و ایلان ماسک شکراب شد
رئیس اپ استور، مدت کوتاهی پس از بازگشت حساب کاربری رئیس‌جمهور سابق آمریکا به توییتر، حساب خود در این شبکه‌ی اجتماعی را حذف کرد تا به شایعه‌های مربوط به رابطه‌ی توییتر و اپل دامن بزند.

به گزارش شهرآرانیوز، به گفته‌ی ایلان ماسک، اپل بدون ارائه‌ی دلیلی واضح تهدید کرده است که خدمت‌دهی به این اپلیکیشن را در اپ استور متوقف می‌کند.

ایلان ماسک ادعا می‌کند اپل به دلایلی نامشخص تهدید کرده است که از خدمت‌رسانی به اپلیکیشن توییتر در فروشگاه آنلاین اپ استور «خودداری می‌کند.» این ادعا در حالی مطرح شده که ایلان ماسک در توییت دیگری گفته اپل «تا حد زیادی» تبلیغات را در توییتر متوقف کرده است. ماسک همچنین در یک نظرسنجی از اپل درخواست کرده است جزئیات سانسور‌های انجام‌شده در پلتفرم‌های این شرکت را که روی کاربران اثر می‌گذارند، منتشر کند.

تحلیلگران از هفته‌ها قبل پیش‌بینی کرده بودند که پس از تصاحب توییتر به دست ایلان ماسک، رابطه‌ی شبکه‌ی اجتماعی متن‌محور با اپل وارد حاشیه شود. ماسک قبلا بار‌ها از اپل به‌خاطر کارمزد‌های اپ استور انتقاد و آن را «مالیات بر اینترنت» خطاب کرده است.

فیل شیلر، رئیس اپ استور، مدت کوتاهی پس از بازگشت حساب کاربری رئیس‌جمهور سابق آمریکا به توییتر، حساب خود در این شبکه‌ی اجتماعی را حذف کرد تا به شایعه‌های مربوط به رابطه‌ی توییتر و اپل دامن بزند.

تیم کوک، مدیرعامل اپل، دو هفته پیش به هنگام مصاحبه با رسانه‌ی CBC News در اقدامی بی‌سابقه به تحولات توییتر واکنش نشان داد. کوک گفت که مدیران توییتر گفته‌اند نظارت بر محتوا را ادامه می‌دهند و او روی این وعده حساب باز می‌کند.

در همین حین ایلان ماسک گفته است که قصد دارد سخت‌گیری‌های توییتر را کاهش دهد. او می‌خواهد حساب‌های تعلیق‌شده‌ی توییتر را به این پلتفرم برگرداند، اقدامی که باعث بازگشت بدترین کاربران اینترنت به توییتر می‌شود.

توییتر مدت‌ها است که قوانین نظارت بر محتوای اپ استور را می‌آزماید. اپل پیش‌تر با موفقیت پلتفرم‌هایی مثل دیسکورد و تامبلر را مجبور کرده است که محتوا‌های توهین‌آمیز را پنهان یا به‌طور کلی مسدود کنند. توییتر یکی از معدود پلتفرم‌های بزرگ امروزی است که انتشار محتوا‌های مستهجن را خلاف قوانینش نمی‌داند. افشاگری‌های یکی از مدیران سابق توییتر نشان می‌دهد که این شبکه‌ی اجتماعی بار‌ها درباره‌ی محتوا‌هایی مثل توهین نژادی یا هشتگ‌های حاوی توییت‌های بزرگسالانه، با سیاست‌های اپل مخالفت کرده است.

اگر ادعای ماسک حقیقت داشته باشد، احتمالاً اپل در بهترین حالت اجازه‌ی انتشار به‌روزرسانی جدید برای توییتر را صادر نمی‌کند و در بدترین حالت به حضور توییتر در اپ استور خاتمه می‌دهد. حذف کامل توییتر از اپ استور عواقب شدیدی برای این شبکه‌ی اجتماعی در پی خواهد داشت.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->